Installatør

Den helt rigtige partner – derfor…

Et samarbejde med os er et samarbejde der sikrer den bedste kvalitet til den rigtige pris, og altid til tiden.

“Vi leverer alle slags el-tavler til installationsbranchen”

Vi tilbyder i bredeste forstand services inden for hele automationssystem siden:

  • Vores mere end 60 års erfaring retfærdiggør vores tilsagn om at kunne levere alle slags el-tavler til installationsbranchen.
  • Vi har i dag en veludbygget og fleksibel automationsafdeling med egne softwarefolk på alle vore lokationer rundt i verden. Opgaverne koordineres på tværs af lokationer, og der arbejdes ud fra samme ensartede standard og kvalitet. Vi løser alle typer opgaver indenfor automation til installationsbranchen. Ingen opgave er for lille eller for stor.
  • Service er en del af vores DNA. Vi sender vore erfarne og kompetente medarbejdere rundt i hele verden, gennemfører service, ombygninger og opstillinger af el-tavler – onshore såvel som offshore. Vi tester maksimalafbrydere og foretager spændingskvalitetsmålinger etc.

Vores kunder udvikler os hver dag – heldigvis…

Nytænkning i dag, er det vi arbejder med i morgen. Udvikling og innovation har været en integreret del af SystemTeknik, og sikret virksomhedens konstante fremdrift i over 60 år. Dette skyldes ikke mindst de daglige udfordringer vi møder hos vores mange kunder i en efterhånden STOR kundedatabase.
Vores referenceliste er lang og rummer både internationale og lokale virksomheder. Fælles for dem alle er forventningen om, at vi hver gang leverer den bedste løsning til tiden.

Vi er altid parate med den rigtige løsning til den rigtige pris