Marine

Den helt rigtige partner – derfor…

Et samarbejde med os er et samarbejde, der sikrer den bedste kvalitet til den rigtige pris – og altid til tiden.

“Vi leverer samme høje kvalitet på værftet, i dok eller på egen fabrik”

Vi tilbyder i bredeste forstand services inden for hele automationssystem siden, og vi leverer samme høje kvalitet på værftet, i dok eller på egen fabrik:

  • Vores mere end 60 års erfaring retfærdiggør vores tilsagn om at kunne levere alle slags el-tavler til marine branchen.
  • Vi har på alle vores lokationer rundt i verden en veludbygget og fleksibel automationsafdeling med egne softwarefolk med stor erfaring fra marineprojekter. Opgaverne koordineres på tværs af lokationer, og der arbejdes ud fra samme ensartede standard og kvalitet.
  • Service er en del af vores DNA. Vi sender vore erfarne og kompetente medarbejdere rundt i hele verden, gennemfører service, reparationsarbejde, ombygninger og opstillinger af el-tavler, on- og offshore. Vi tester maksimalafbrydere, både primær og sekundær test samt megger og CABA test samt foretager spændingskvalitetsmålinger etc.

Vores kunder udvikler os hver dag – heldigvis…

Nytænkning i dag, er det vi arbejder med i morgen. Udvikling og innovation har været en integreret del af SystemTeknik, og sikret virksomhedens konstante fremdrift i over 60 år. Dette skyldes ikke mindst de daglige udfordringer vi møder hos vores mange kunder i en efterhånden STOR kundedatabase.
Vores referenceliste er lang og rummer både internationale og lokale virksomheder. Fælles for dem alle er forventningen om, at vi hver gang leverer den bedste løsning til tiden.

Erfaring, knowhow og kvalitet er en del af løsningen