Om os

Forvent, at vi ved (næsten) alt om automationssystemer

Vi har siden etableringen i 1951 udviklet, produceret og serviceret eltavler og automationssystemer til kunder i hele verden og i et bredt udsnit af industrier.

Tiden har givet os STOR erfaring, som vi hele tiden udbygger i et tæt samarbejde med vores mange kunder. For os er det vigtigt at udvikle løsningerne, så der tages hensyn til økonomi, kvalitet og altid levering til tiden.
Vores erfaring retfærdiggør vores tilsagn om at kunne levere alle slags el-tavler og komplette styringssystemer til mange brancher. Vi leverer på den ene side individuelle systemløsninger, og på den anden side serieproducerede modeller til skarpe priser.

“For os er det vigtigt at udvikle løsningerne, så der tages hensyn til økonomi, kvalitet og altid levering til tiden”

Vi har i dag en veludbygget og fleksibel automationsafdeling med egne softwarefolk på begge lokationer. Opgaverne koordineres på tværs af lokationer og der arbejdes ud fra samme ensartede standard og kvalitet.
Service er en del af vores DNA. Vi sender vore erfarne og kompetente medarbejdere rundt i hele verden, gennemfører service, ombygninger og opstillinger af el-tavler – onshore såvel som offshore. Vi tester maksimalafbrydere og foretager spændingskvalitetsmålinger etc.

Gennemtænkt er standard

Når vi siger gennemtænkte løsninger, så sætter vi samtidig fokus på at sikre vore samarbejdspartnere:

  • Den markedsmæssige korrekte pris ved at producere på den af vore fabrikker der bedst og billigst kan klare opgaven
  • En moderne og fremtidssikret løsning, hvor vi udelukkende bruger tavlejern, kapslinger og komponenter fra anerkendte og kvalitetskontrollerede leverandører
  • Og selvfølgelig en løsning der virker i virkeligheden. Vi tester alt inden afgang fra fabrikken i moderne testfacilliteter, og gerne med vore kunder som aktive medspillere
  • Sidst men ikke mindst, så leverer vi altid til aftalt tid. Vi er fleksible, og kan arbejde med korte og præcise deadlines.

Erfaring, knowhow og kvalitet er en del af løsningen